Om lämnade data

Visa information om uppgifterna som lämnas till Kaspersky medan du använder tidigare versioner av programmet

Uppgifter som lämnas till Kaspersky genom att använda Kaspersky VPN 3.2

Kaspersky skyddar all information som tagits emot i enlighet med lag och gällande Kaspersky-regler. Data överförs via en säker kanal.

Lämnade personuppgifter

Du samtycker till att tillhandahålla Kaspersky med personuppgifter genom att godkänna Licensavtal för slutanvändare, Integritetspolicy, Meddelande om databehandling för marknadsföringsändamål, Meddelande om databehandling för slutförande av köp, eller Meddelande om databehandling för användning av webbportalen. Du kan se listan med de uppgifter som lämnats under villkoren för varje juridiskt dokument i motsvarande juridiska dokument.

Du kan läsa licensavtalet i App Store.

Läs Meddelande om marknadsföring och inaktivera datasändning

Om du inte vill att Kaspersky ska ta emot och bearbeta data som lämnas under Meddelande om köp, kan du återkalla ditt godkännande genom att koppla bort din prenumeration.

Koppla bort en anonym prenumeration från din enhet

Viktigt: Efter att du har kopplat bort Kaspersky VPN från prenumerationen, förblir prenumerationen aktiv. Mer information om prenumerationsvillkoren hittar du i Om prenumerationen.

Om du inte vill att Kaspersky ska ta emot data som lämnas under Meddelande om webbportal, kan du återkalla ditt godkännande genom att logga ut från My Kaspersky.

Logga ut från My Kaspersky

Om du inte vill att Kaspersky ska bearbeta data som lämnas under Meddelande om webbportal, måste du ta bort ditt My Kaspersky-konto.

Ta bort ditt My Kaspersky-konto

Viktigt: När du loggar ut från eller tar bort ett My Kaspersky-konto, växlar Kaspersky VPN till gratisversionen.

Obs! Tillgängligheten av gratisversionen beror på din region.

Icke-personliga uppgifter lämnade

Du samtycker till att tillhandahålla Kaspersky med icke-personliga uppgifter genom att godkänna Licensavtal för slutanvändare.

Icke-personliga data lämnas till Kaspersky för följande syften:

Ge dig rättighetsinnehavarens programvaras kärnfunktion.

Om du loggar in på webbportalen med hjälp av ditt Facebook- eller Google-konto behöver rättsinnehavaren, utöver den information som nämns ovan, ta emot och behandla följande icke-personliga uppgifter från din enhet:

Obs! Tillgängligheten att kunna logga in med Facebook beror på din region.

Förbättra kvaliteten, utseendet och prestandan för rättsinnehavarens programvara, produkter, tjänster och infrastruktur genom att analysera användarnas interaktion, upplevelse och nöjdhet.

Se även

Om anonyma prenumerationer